Boyun askı ipi

Boyun askı ipi
Boyun askı ipi, birçok farklı sektörde çalışanların veya öğrencilerin kullanabileceği konforlu bir çeşit askıdır. Genellikle bir kimlik kartı, taşınabilir bellek gibi ufak boyutlu cihazların asılmasını sağlar. Boyun askıları, genellikle baskılı veya tamamen şeffaf olan bir plastiğin üzerine firma logosu, slogan veya resimlerin basılabildiği tanıtım amaçlı olarak da kullanılabilir.


Boyun askıları, genellikle iki küçük metalden veya plastikten yapılmış klipslerle donatılmış, boyuna takılan bir ip veya kayıştan oluşur. Kimlik kartı, bilet veya diğer belgeler bu klipsler ile asılır. Boyun askıları ayrıca, uzun saatler boyunca belirli bir kartı, belgeyi veya cihazı kullanmak zorunda olan ofis çalışanları, öğrenciler gibi gruplar için de oldukça kullanışlıdır.


Kayışın uzunluğu genellikle standarttır ve çoğu insan tarafından rahatça kullanılabilir. Askı ipleri birçok renkte bulunabilir, ayrıca tamamen özelleştirilebilir, böylece herhangi bir firma tarafından kullanılabilir. Genellikle, plastik veya naylon malzeme kullanılır ve kaymaz veya kaydırmaz yüzeye sahip olabilir.
Sonuç olarak, boyun askı ipi, küçük boyutlu belgelerin veya cihazların asılması için kullanılan rahat bir askıdır. Aynı zamanda düşük maliyetli bir reklam aracı olarak kullanılabilir. Boyun askıları, genellikle kolay bir kullanıma sahiptir ve özelleştirilebilir özellikleri sayesinde birçok sektörde kullanılabilir.
Logo baskılı boyun askıları, potansiyel müşterilere veya hedef kitlelerine kolayca ulaşmak için marka bilinirliğini artırmak için kullanılır. Bir firmanın logo veya markası, boyun askıları aracılığıyla insanların yanı sıra fuarlar, konferanslar, iş toplantıları ve diğer etkinlikler sırasında da dikkat çeker.
Firmalar, genellikle baskılı boyun askıları müşterilere dağıtarak hem tanıtım yapar hem de firmanın ciddi bir işletme olduğunu gösterir. Baskılı boyun askıları kullanılabilir, kaliteli ve pratik bir hediye olabilirler. Aynı zamanda çalışanların kimlik kartlarının, kartvizitlerin ve diğer belgelerin kolayca taşınmasına yardımcı olurlar.
Baskılı boyun askı ipi yapmak için çeşitli renkler, yazı tipleri ve logolar kullanılabilir. Farklı baskı teknikleri de uygulanabilir. En yaygın tekniklerden bazıları serigrafi, dijital baskı ve transfer baskısıdır. Böylece firmaların çeşitli gereksinimlerine uygun farklı baskı seçenekleri sunulur.
Sonuç olarak, boyun askı ipi logo baskı, bir firmanın marka bilinirliği ve tanıtımını artırmak, profesyonel bir imaj yaratmak ve olası müşterilere erişmek için kullanabileceği bir tanıtım aracıdır. Boyun askıları, potansiyel müşterilere ulaşmak için popüler bir araçtır ve özelleştirme seçenekleri ile kullanışlı bir hediye olabilir.
 
Firmanıza özel tasarım ve baskı yaptırmak için teklif isteye bilirsiniz.
İletişim Formu
 
 
 
 
 
 
 
Bilsarf Bilgisayar Sarf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok  Kat:5 No: 271
Okmeydanı - Şişli / İstanbul
Tel: 0212 320 50 80 - 0212 320 69 69
Bilsarf Bilgisayar