Epson SureColor SC-T5405

Epson SureColor SC-T5405
Epson SureColor SC-T5405, 36 inçlik bir büyük formatlı yazıcıdır ve yüksek kaliteli boyutlu grafik, poster ve diğer pazarlama malzemeleri baskısı yapmak için tasarlanmıştır. Epson'un gelişmiş UltraChrome XD2 mürekkebi sayesinde, yüksek kaliteli sonuçlar elde eder ve bu mürekkep aynı zamanda anında kurur, böylece baskı sonrası işlem gereksinimlerini hızlandırır. Epson SureColor SC-T5405, 4 renkli veya 5 renkli opsiyonlara sahiptir. 5 renkli opsiyon, müşterilerin daha geniş bir renk gamıyla çalışmalarına olanak tanır.


Bu yazıcıda ayrıca, Epson'un doygun ve parlak baskı kalitesini optimize etmek için AccuPhoto™ HD ve PrecisionCore™ baskı kafası teknolojileri de yer alır. Baskı hızı, dakikada 22 sayfaya kadar ulaşabilir ve baskı çözünürlüğü, 2400 x 1200 dpi çözünürlükte en iyi sonuçları almak için optimize edilmiştir.


Epson SureColor SC-T5405, Windows, macOS ve Linux ile uyumlu olmak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca, kullanım kolaylığı sağlamak için, bir arka panel dokunmatik ekranı ile donatılmıştır. Epson, ayrıca kullanıcıların yazıcıyı daha iyi yönetmesine ve verimliliği artırmalarına yardımcı olmak için bir dizi yazılım ve hizmet sunar. Epson SureColor SC-T5405, yüksek hacimli baskı işlerinde kreatif ajanslar, grafik tasarımcılar ve benzeri endüstriyel uygulamalar için ideal bir seçenektir.
 
Size en uygun modeli seçmenizde yardımcı olmak için lütfen iletişime geçiniz.
 
Bilsarf Bilgisayar Sarf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok  Kat:5 No: 271
Okmeydanı - Şişli / İstanbul
Tel: 0212 320 50 80 - 0212 320 69 69
Bilsarf Bilgisayar