Plastik kartlar

Plastik kartlar
Plastik kartlar, birçok farklı amaç için kullanılmaktadır. Bunların arasında kredi kartları, çeşitli kimlik kartları, sahte önleme özellikli kartlar, güvenlik geçiş kartları, sadakat kartları, kimlik kartları gibi kullanım alanları bulunmaktadır.


Plastik kartlar, genellikle PVC'den (polivinil klorür) üretilir ve dayanıklı, esnek ve hafiftir. PVC aynı zamanda ucuz ve kolay bir şekilde üretildiği için, birçok çeşitli plastik kartların yapımında kullanılmaktadır.


Kredi kartları, bankalar, finans kurumları ve diğer finansal kurumlar tarafından kullanıcıların finansal işlemlerini yürütmek için kullanılan plastik bir karttır. Bu kartlar, kullanıcının adı, hesap numarası, son kullanma tarihi ve diğer bilgileri içeren manyetik şeritlerle donatılmıştır. Ayrıca, artık son yıllarda NFC teknolojisi (Yakın Alan İletişimi) bulunan kredi kartları da yaygın olarak kullanılmaya başlandı.
Kimlik kartları, resmi belgeler gibi kamusal hizmetlerde kullanılan plastik kartlardır. Bu kartlar, kişinin kimliğini doğrulamak için kullanılmak üzere tasarlanmış olup, fotoğraf, kişisel kimlik numarası ve diğer bilgileri içerir.
Güvenlik geçiş kartları, işletmelerin güvenlikli bölgelerine girmek için kullanılan kartlardır. Bu tür kartlar genellikle beyaz bir plastik karttır ve kişinin fotoğrafı, ismi, çalıştığı yer ve geçiş izni gibi bilgileri içerir.
Sadakat kartları, farklı müşteriler tarafından satın alınan ürün ve hizmetlerin puanlarını belirlemeyi ve bu puanların indirimler ve diğer avantajlar vermesini amaçlamaktadır. Bu kartlar, belirli bir dükkan zinciri veya mağaza için özel olarak tasarlanmaktadır.
Sonuç olarak, plastik kartlar birçok farklı amaç için kullanılan pratik ve ucuz bir çözümdür. Bu kartlar, kimlik doğrulama, ödeme işlemleri ve diğer birçok işlem için kullanılmaktadır. Buna bağlı olarak, farklı çeşitleri ve farklı özellikleri bulunmaktadır ve yaygın olarak kullanılmaktadır.
Size en uygun kartı seçmenizde yardımcı olmak için lütfen iletişime geçiniz.
 
Bilsarf Bilgisayar Sarf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok  Kat:5 No: 271
Okmeydanı - Şişli / İstanbul
Tel: 0212 320 50 80 - 0212 320 69 69
Bilsarf Bilgisayar