Pointman Kart Yazıcılar

Pointman Kart Yazıcılar
Pointman, kart yazıcısı alanında global bir liderdir. Yüksek kaliteli ve kullanıcı dostu kart yazıcıları sunmaktadırlar. Pointman kart yazıcıları, şirketlerin personel kartları, ziyaretçi kimlik kartları, banka kartları, öğrenci kimlik kartları, uygun fiyatlı, yüksek kaliteli kart baskısı gerektiren tüm iş ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır.


Pointman kart yazıcıları, birçok farklı işletme sektörüne hitap eden çeşitli modellerle gelmektedir. Bu yazıcılar, tek renk monokrom baskıdan çok renkli fotoğraf baskısına kadar her türlü baskı gereksinimini destekleyebilir. Pointman, çok sayıda kart baskısı gerektiren kesintisiz üretim süreçleri için de yüksek kapasiteli kart yazıcıları sunmaktadır.


Pointman yazıcılar, kullanımı kolay ancak yüksek performans gösteren sistemlerdir. Kart yazdırma işlemini hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirebilirler. Ayrıca, yazılım ve sürücü desteği de sunmakta, bu da işletmelerin kendi baskı sistemlerini yönetmelerine olanak tanımaktadır.
Pointman kart yazıcıları, yüksek güvenlik özellikleri ile birlikte gelmektedir. Bu özellikler arasında, kart üzerindeki kodlamalar, PIN kodlamaları, hologramlar, ısıtma elemanları, manyetik bantlar ve RFID çipleri bulunur. Tüm bu özellikler, kartların sahte kullanımına karşı mücadele etmeye, veri güvenliğini sağlamaya ve kimlik avı gibi saldırılardan korunmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Özet olarak, Pointman kart yazıcıları yüksek kaliteli, güvenli ve kullanımı kolay sistemlerdir. İşletmelerin tüm kart baskı ihtiyaçlarını karşılamak için modüler yapıları sayesinde esnek bir çözüm sunarlar.
 
Pointman kart yazıcı modelleri, TP-9200, TP-9000, Nuvia N20, NL200 Laminator, N15  
Size en uygun modeli seçmenizde yardımcı olmak için lütfen iletişime geçiniz.
 
Bilsarf Bilgisayar Sarf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi B-Blok  Kat:5 No: 271
Okmeydanı - Şişli / İstanbul
Tel: 0212 320 50 80 - 0212 320 69 69
Bilsarf Bilgisayar